El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 20 de setembre del 2017

Cap el Turó quan plou amb Mossenaires

Quan el divendres dia 15 queien forts ruixats, imaginàvem que podríem tenir molt de fang i ens ha sorprès que aquest dissabte molta gent imaginava cap on aniríem, donat que mirem d'actuar amb certa lògica i no anar pels tolls. 

 Anar cap al Turó de les Roques Blanques ens agrada per molts motius: magnífiques vistes, revolts exigents, i com sabeu: tot el que puja baixa. Us hem vist en bona forma i gaudint de valent i ni una sola queixa. Enhorabona!! 

 Cada setmana hi ha esdeveniments importants i moltes i molts Mossenaires avui a la tarda tenien una cita amb la Matagalls-Montserrat i si tot va bé i estan recuperats i venen el dissabte vinent, els felicitarem, com estem fent els darrers anys. 

 Veureu que les fotografies són significatives i alguna ha sortit borrosa, però també l'hem posat i en una de les setmanes on la societat es posiciona i estem esperançats en què tot anirà bé. Des d'aquí, molta pau, amor i esperança i desitgem el millor per tothom. 

 No oblideu que el dissabte vinent teniu una nova cita amb Mossenaires i siguis qui siguis i vinguis d'on vinguis t'hi convidem a entrenar en grup, que de vegades és molt més divertit i es millora molt més. Fins aviat i bona setmana!! A punt de sortida I l'Àngel que ens durà la bandera Mossenaire amb una mica de fresca i quan tot just surt el sol: sortim amb l'Oriol i la Núria I com bon estadistes, engegada de cronos Carmelo segur que ens explica algun acudit Amb en José i en Francisco I amb en Jordi al davant i l'Emilio, seguits per en Jordi i en Miguel Superant la cadena amb l'Antonio Anirem amunt, per llocs on el fang no sigui tan present, donat que el dia anterior havia caigut bons xàfecs I la Mola sempre present als nostres entrenaments vallessans I veiem com la gent ha anat a la cua i arriben plegats I reagrupament amb en José Luíx, Jordi, i Carme I a l'Ajuntament de Matadepera, l'Emilio torna cap a la cua Passem pels carrers cèntrics de Matadepera Agafeu-vos que venen curves Matadepera encara m'agrada més Una setmana crucial i que recordarem la resta de les nostres vides. Sí. Passem per la plaça de Sant Jordi I la Mossenaire Gemma Solsona, que avui no ha pogut venir, però que ens vindrà setmana que ve I abans de pujar al Turo de les Roques Blanques, un bon reagrupament amb l'Emilio Amunt!! Am l'Olga i en Joan Bones vistes des de dalt, amb en Jordi L'Olga ens mostra orgullosa la samarreta que va guanyar corrent a Sabadell i va dissenyar un Mossenaire: en Víctor Escalante  La Núria en un dia especial L'Albert fent broma L'Angel fent el desplegament I en un dia bonic i radiant, veien com puja la nostra cua favorita Francisco Manolo i Andreu Francis, dels Grimpats I ja hi som tothom A punt per a la foto familiar I abans coneixerem aniversaris i tenim a la Nuria La Núria ja fa un any que ho va ser Fort aplaudiment Un record dels aniversaris I un dia per recordar amb la fotografia de família Mossenaire Abvall que fa baixada, amb en Joan, Jordi, Carme Àngel amb la bandera. Hem destacat que després d'anys de lesions, ara pot tornar a córrer. Enhorabona Paco Barcia En Jordi amb un gest simpàtic de llengotes Els cunyats, Miguel i Sebas Toni Ferré va dir que vindria, i ha vingut a acabar l'entrenament amb nosaltres Un dels millor triatletes veterenans de Terrassa que conec. Amb en Toni Miguel, jo i Toni. Bonica fotografia i un gran record https://www.strava.com/activities/1186356733

 vols el teu banner?