El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 13 de setembre del 2017

Can Bonvilar amb Mossenaires

Ens ho hem agafat amb ganes i es nota que la temporada promet. Gent vinguda d'arreu a fer un entrenament per la zona de Can Bonvilar, Bosc de Can Deu i tot fent proves de com ha anat l'estiu. 

Ja es veu una millora atlètica i una bona colla de Mossenaires que han anat fins a Sant Vicenç de Verders i tornar. Hem celebrat, com moltes setmanes, els aniversaris a Mossenaires d'honor a la mateixa setmana i mes però d'anys anteriors. 

 La bandera ha continuat el seu quilometratge a l'esquena d'una gran Mossenaire, la Mariona i hem desitjat sort a qui fareu la Matagalls el dissabte vinent i no podreu venir a fer la trobada habitual. 

 Us esperem el proper dissabte a les 08:00 i sense compromís. Vagi bé i bona setmana i a #corrergaudir.
  Un lloc que és molt bonic per estar-hi és Sant Julià d'Altura, i avui la gran familiar mossenaire hi faràs la parada més important I sempre se'n recorda de nosaltres en Ferran, i quan poc ens ve a fer costat. l'Anna amb en Ferran José i Sebas Com deia l'Emilio: avui no m'ho podia perdre!! I li demanem... ara amb la masia de fons I accepta de bon gran la nominació a "Mossenaire d'honor" en Manuel Ales. Enhorabona I avui la bandera la durà amb ganes i força la Mariona Linares !!!- Gràcies!! Mariona Linares i l'Oriol Cap a on anem Pep?, ens pregunta en Gaby. Ahhhh !!! el secret més ben guardat. I amb aquesta fotografia feta pel Gaby, deixem la Masia de Torre Mossèn Homs: el nostre camp base I amb la bandera a l'esquena de la Mariona I passem pel l'Àrea d'estadada del Centre d'Informació Ambiental Can Bon Vilar I els amics David i Andreu al capdavant El nostre nominat, en Manuel Amb el document d'agraïment, en Manuel. A la seva dreta en Jordi i a l'esquerra en Quim Sebastián La font de l'Argelaguet No tenim massa fotografies d'aquest préssec. Aquesta ens la fa en Gaby Toca desplegament Dues grans persones, molt maques i increïbles: nascudes el mateix dia, el mateix més i el mateix any. S'han conegut fa anys a Can Mossenaires. L'Eva i la Mariona Ferran i Maten, amb l'Òscar que s'ho mira Ara llegirem els aniversaris I ll'Emilio rep el vostre reconeixement I en David també I l'Eva, també d'aniversari I en Pep anuncia al Mossenaire d'Honor Ja el tenim i a punt d'ésser proclamat per vosaltres Manuel Ales Mossenaire d'honor Manuel Ales Mossenaire d'honor: Enhorabona!!! Manuel Ales Mossenaire d'honor: Enhorabona!!! I en aquest punt, la fotografia de família. Una més per l'historial I els ocells aixequen el vol, i Mossenaires també Olga i Santi i Francisco, amb el fons de Sant Julià d'Altura Paco Barcia , danvant de San Vicenç de Verders. La Manuela davant l'hermita Quim, Dolores, Miquel, Manuel Toni, Oriol, Francisco, Sebastián, Jordi Manuel i Eva, Un bon lloc un fer un bon àpat La Manuela I a la font amb en Jordi i la Manuela Pep, Jordi, Gemma, Manuela Albert i "el mestre", en Joan La foto del compte enrera, al camp base. Gràcies a tothom Aquesta fotografia és molt important, donat que aquestes persones es saben fer costat, aconsellar i animar. Grans persones En Carles no coneixia a en Toni, un amic del Pep de la mili i que després de més de trenta anys no hem perdut contacte i ens uneixen moltes coses. Gràcies Toni Ferrer https://www.strava.com/activities/1175256384   Si fa uns mesos ens vam creuar quasi per casualitat pel bosc de Can Deu, ara després de força dissabtes, és un habitual en Manuel i avui proclamat a un grau més "Mossenaire d'honor" Un luxe tenir i enriquir amb persones com tu al projecte d'"Entrenaments en grup", i avui tothom et coneixerà una mica més. Enhorabona!! Hola Mossenaires, 

no estic acostumat a presentar-me, però vull que em conegueu. 

Sóc nascut en franca fins als 10 anys. Després vaig venir a Badalona, en què he passat 30 anys iniciant-me al running seguint per aquells temps els meus ídols, Abel Antón i Matín Fiz. 

Vaig començar al litoral badaloní i polígons solitaris amb alguns ensurts per aquells llavors d'alguns gossos solts. Les meves primeres curses van ser la cursa del Corte Ingles, amb 14 anys per promocionar les olimpíades i fins ara no he parat. Pràcticament com vosaltres, ja que ens agrada l'esforç en realitzar qualsevol esport relacionat amb la natura, recollint els beneficis en respirar els contrastos d'olors i sentir que podem aconseguir el que ens proposem. Per això anem fent anys i ja no ens paren. Ara em toca gaudir d'aquests paratges, entre Terrassa i Sabadell en el qual resideixo, ja per 15 anys. Bé crec que ens anirem coneixent-nos. Cada vegada més gent acudeix al grup de persones molt senzilles i naturals en què percebem amb amistat a tot el que s'uneix al grup. Ets un crack Pep! Moltes salutacions


 vols el teu banner?