El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 15 de febrer del 2017

“Mossenaires una vegada més”

El grup que permet cada setmana fent quasi el mateix, fer bones amistats, grans xerrades i fer-se costat en objectius i projectes, i mentre ens ho passem bé, sentim com estem envoltats de persones, que si no fos pels dissabtes a aquesta hora, possiblement no sabríem d'elles. Per això val més la pena el projecte, a banda de millorar psíquicament i físicament i notar com ens enfortim amb aquesta estona que anem en grup, acabem quasi sempre amb ganes de tornar-hi.

Avui ens hem assabentat per en Juanjo, que un mossenaire va patir un accident laboral greu, en Juan Romero Solvas  i ens hem posat en contacte amb ell i diu que aviat tornarà i que després d'ésser operat estarà de cara per recuperar-se. Ànims!!

El circuit ha estat un dels que ens agrada pel fet d'unir corrent les dues capitals vallesanes, Sabadell i Terrassa, i per llocs que conviden a córrer agradablement, sobretot per estar prop vostre.

Hem pogut nominar entre tothom, al Mossenaire d'honor, de Santa Perpètua de Moguda, Santi Gozalo.

Quan hem llegit els aniversaris a mossenaires d'honor dels darrers 9 anys, veiem que tenim físicament a en Miquel Olmo, entrenador professional de futbol que a més ha entrenat als equips de futbol de les dues capitals vallesanes i que de ben segur aviat tindrem notícies d'ell i dels seus èxits. Tot i ser del món del futbol, és un bon corredor.

Un artista impressionant, en Javier, ha estat el nostre bandera d'avui. Els que ens belluguem per la xarxa, veiem contínuament la seva evolució artística i m'atreveixo a dir que és un geni. En definitiva, hem escrit entre tots, un nou capítol d'història Mossenaire, i tot i que trobem a faltar als que no podeu venir, seguim gaudint com només nosaltres sabem fer: correxerrant amb bona gent: Mossenaires.

Ens encanta tenir un mossenaire que cada setmana ve des de Santa Perpètua de Mogoda. gràcies Santi En aquest moment queda nominat a Mossenaire d'Honor en Santi Gonzalo Rustiguet Javier Martinez Cordoba avui el nostre bandera al costat d'en Alberto Lao I passaven per allí i es van aturar, en Toni Castro, Jose Luis Garzón i en Jordi, companys del Club Esportiu I Run With Leiva Fran Frutos , Miquel Paradell , Carlos Rodríguez , Juan Miguel Romero

I una molt grata sopresa, que avui ens acompanyi en Miquel Olmo I el recent nominant Santi, al costat de la Imma Morales I a la bandera Javier Martinez Cordoba i a tothom no hi ha barreres que s'us resisteixi La Núria Mayoral també superant l'entrebanc Josep Maria Antentas saltant Núria Fité superant l'arbre Paco Barcia també saltant perfectament Anades i tornades típiques mossenaires Els reagrupaments el #correrxerrar típic En Santi Gozalo, nominat a "Mossenaire d'Honor" d'avui Miquel Olmo , com a bon Mossenaire, anant amunt i avall. Gràcies !! I en Santi i en Marcos, bons amics Marcos colabora a la web amb el seu baner des d'avui visiteu-lo Carlos Rodríguez passant per la font de l'Argelaguet I la nostra cua, i amigues i amics que la van a buscar. Gràcies !!! I hem fet un progressiu en pujada, i aquest és el nostre podi

Carmelo Luque , Òscar Sànchez , Isaac Osuna . César Espindola , Sebastián Morales , Miquel Olmo I ara als que han quedat primers, donant exemple: "Sadanaralacua" Núria Fité Continuem amb els reagrupaments David Llinares , Sabadellenc, fent una forta pujada per entrar de ple a la ciutat de Sabadell Núria Fité I passem per Ca n'Oriac Avinguda de Matadepera de Sabadell Santi Gozalo Juan Miguel Romero , seguit pel mossenaire nou, en Guillem i sa mare, la Gemma Solsona

i en Javier Martinez Cordoba , acompanyat per en Alberto Lao a punt d'obrir la bandera i Albert Valls que ve de Castellar i és un gran Mossenaire La posarem del dret o del revés? que en penseu I ara toca conèixer els Mossenaires Nous: en Guillem de vermell i de verd l'Ignasi Gràcies per venir i esprem veure-us repetir. Benvinguts !!! I quan preparàvem els aniversari a "Mossenaires d'Honor", justament avui en Miquel Olmo feia un any. Enhorabona i moltes gràcies per ser un de nosaltres!! Miquel Olmo , aplaudit per tothom I proclamem al nostre flamant Mossenaire d' Honor. Enhorabona !!! i per molts anys!! El nostre Mossenaire d'Honor, vingut expressament cada setmana des de Santa Perpètua de Mogoda. Foto de familia i una vegada més encantades i encantats de ser part viva del nostre projecte ·Entrenament en grup a Torre Mossèn Homs ·

I malauradament tenim caigudes i avui en Miquel Paradell ha tastat el terra. Esperem que no sigui res. Ànims!!

I tot un il·Lustre ens esperava i es retrata al camp base amb en Carlos, en Pau Sust, que ens deia que va caure amb la bici i sembla que ja recuperant-se. Al I la foto final al camp base, amb la Masia, el Mossenaire d'Honor, la bandera, Mossenaire Nou i el bandera, moltes amigues i amics i jo. Toma ya !!

En Víctor i Santi són bons amics i avui estem impressionats i contents de que des de Santa Perpètua tinguem un nou amic i que estengui el projecte lluny. El córrerxerrar, Mossenaires i l'excusa de l'esport ens torna a unir amb persones que ens fa il·lusió entrenar al seu costat i els dissabtes és possible. Ens agrada molt poder-te conèixer i saber de la teva mà qui ets i t'agraïm tant la teva companyia com el teu escrit i per molts anys podem compartir estones com aquesta. Per molts anys, enhorabona i moltes gràcies, Santi

Buenas tardes, Pep

El primer lugar disculpa por el retraso en escribirte estas cuatro lineas, pero como siempre me faltan horas del día.

Como empezar a explicar las nuevas sensaciones que tengo para volver a salir a entrenar desde aquel primer sábado 17 de diciembre lluvioso y que fuimos mi amigo Victor por primera vez.

Salir los sábados desde Santa Perpetua para disfrutar de como dices tu, de una salida entre amigos, amantes de la naturaleza y apasionados del running es uno de los alicientes que sin saber porque tu mente te pide de disfrutar de ese momento después una semana agotadora de trabajo.

Que más contarte sobre mi, decirte que soy un emprendedor desde hace tiempo, marido, padre de un niño y una niña pequeños que me tienen todas las tardes ocupadísimo y en mi tiempo libre (que es mucho) trabajo en la gestión una panificadora de pan precocido congelado que monte con un socio ya hace 10 años y en la cual cada día es una aventura trabajar, no soy panadero pero como si lo fuera porque a base de ver barra de pan cada día, aprendes el oficio.

Buenos Pep, el tiempo se me acaba, lo dicho es un placer que voy a seguir disfrutando todos los sábados a las 8, salir con los mossenaires.

Un saludo

Santi Gonzalo

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?