El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 13 d’octubre del 2016

"La clau de l'èxit"

Són les persones. No seria possible anar tanta gent plegada i fer un entrenament, si la colla que integreu no fóssiu persones amb ganes decompartir. De vegades us diem que feu l'exercici de mirar les fotografies, i d'una setmana a una altra canvien més de la meitat dels que anem a córrer plegades i plegats. Els que no poden venir, s'ho miren des de la distància però també hi són i si una setmana no poden assistir-hi, venen un altra setmana i sempre sabem que no hi ha compromisos i que totes les persones són benvingudes i que a més ens n'alegrem de no perdre contacte i molt menys l'amistat. Quedar tots els dissabtes és un nexe d'unió.

Conèixer als Mossenaires d'Honor, ens fa ser tots més propers. Sentir-nos molt més part del grup. Si us heu adonat, quan llegiu, les fotografies moltes vegades tenen el vostre nom assota i si cliqueu al damunt, acabeu de conèixer molt més a les persones i us la feu més amiga.

Quan decidim un circuit, és esperant que gaudiu de la natura, de la companyia i que us permeti no parar de parlar i d'escoltar i quan acabemuna característica general és la sensació d'haver passat una bona estona i que en vindran moltes més i amb això ens quedem.

Anar a Sabadell, és bastant habitual i el grup Mossenaire, i el nostre projecte, hi va molt degust i avui ens ensenyen que hi ha un lloc que algú no coneixia i amb una història molt dilatada i llarga i que gràcies a la wikipedia avui poden conèixer encara més detalls. Sempre és bo saber d'on venim per intentar saber cap a on anem, i la història d'un lloc i el perquè hi és, no deixa d'ésser interessant.

Avui coneixerem a una fantàstica Mossenaire d'honor, molt jove: la Clàudia Hernández i per totes i tots nosaltres és un luxe que gent jove s'interessi i formi part del projecte.

Sempre tenim alguna nova mossenaire nova, en aquest cas avui la Sole, a la qui donem la benvinguda.

I el bandera, serà l'Agustí, amb el que ens coneixem fa moltíssims anys, de clubs i grups on hem pogut compartir grans i bons moments.

Donarem a conèixer entre ells al Víctor i en Roberto. En Roberto ens explicava que ve per haver vist un reportatge del Víctor i que si voleu podeu tornar a veure.

En definitiva, una pàgina més de la nostra història que encara que sembla que es repeteixi, és ben nova i irrepetible. Gràcies a tothom per fer-ho possible i encantats!!!

La nostra jove nominada Clàudia, aquest simpàtic gest de sorpresa va posar quan li demanàvem si acceptava ésser La nostra Mossenaire d'Honor, al costat del seu pare, en David Hernández I l'esclat d'alegria d'en David Hernández , el pare content

I aquí la Clàudia rep la seva nominació i a l'hora de la foto de família i si tot va bé; Mossenaire d'Honor

Davant els amics Andreu Suarez , Isaac Osuna , Carmelo Luque amb els Hernández

I per sorpresa passa en Jaume Alvarez, del Natació i ens promet un dia venir. Un referent atlètic Terrassenc

I anava ben acompanyat en Jaume, per Fernando Fuentes, Eva Cantero , Antonio Camara i Andrés Expósito (clicla) (fa cinc anys que va ésser Mossenaire d'Honor)

Jaume Alvarez, Fernando Fuentes, Eva Cantero , Antonio Camara i Andrés Expósito (clicla) (fa cinc anys que va ésser Mossenaire d'Honor) Aquesta cara se li va posar un vell amic, l'Agustín Salvaldor jr. quan ens vèiem després de molt de temps. Gràcies Qui millor que l'Agustín Salvaldor jr. per dur la nostra bandera. Com dèia en algun moment, amb ell hem fet moltes cosesentre elles Entrenaments per l'Ègara Agustín Salvaldor jr. es disposa a posar-se a les seves esquenes la "Bandera Mossenaire" Manolo i en Javier Colado I engeguem amb Icos, Meritxell Castañé i Cinta Ferrer

Deixant enrera el camp base, ens disposem a començar l'entrenament Mossenaire

de blau els Martin, en Eduardo Martin i en Víctor Martín Gros

Crec que d'això se'n diu un pare feliç i una filla preocupada. I en Carmelo Luque i l'Ildefonso concentrats Reagrupaments i detalls de què hi ha bon ambient

Xavi Miquel , amb gorra vermella. Ja fa tot l'entrenament fa setmanes. Pinta bé

Roberto, Miguel, Carlos, Marc, Antonio i Juan Miguel

Reagrupem

La Gemma Solsona , que surt de lesió i continua en bona forma, davant l'Isabel Alcalde

l'Antonio Aguilar i en Miquel Paradell , fidels a la cita i cosa que ens alegra d'allò més

de blau cel, la nostra Mossenaire Nova d'avui, la Soledad

Vells amics, Alberto Lao , Antonio Rubio , Toni Granados

Amb visera blava Victor E.Martinez , un mossenaire que combina l'esport de la bicicleta d'allò més bé. Tota la colla continua corrent per camins amples i de tant en tant hi ha qui ens ve a buscar a la cua, com en Carmelo i en Fran

I molts més com en Fernando i el Toni

I van a la cua com en Tonio Rubio i Agustín jr.

La flamant Clàudia que aviat serà proclamada Mossenaire d'Honor per vosaltres. Ara estem en un bon reagrupament

i de tant en tant ve un progressiu, per provar si estem bé o no. Els Martin també provant

Demostrant una vegada més el sempre bon estat de forma, és en Carlos Salmerón qui ha arribat primer a la proposta de progressiu. Enhorabona!!

I tots arribem al punt de tornar-nos a reagrupar i l' Anna cap a la cua, com a bona mossenaire, que va a la cua.

I en Joan Forte , que no falla mai.

I arriba la cua i amb Mossenaires solidaris, que s'esperen i es van a buscar: ah!, i en Carlos que ha fet el progressiu, arriba amb la cua. Gràcies a tothom per fer-ho possible

davant en Jose Mª Muñoz i en Isaac Osuna i la llarga fila índia i que fa molt bonic de veure. Gent que sense esperar res a canvi, corre l'una al costat de l'altre tots els dissabtes. El projecte segueix viu.

I amb gent tan extraordinària com el mateix Xavi Pons i la mateixa Nuria Masegosa

I en David Hernández i l'Andreu Suarez treballen plegats, corren plegats i eixamplen amistat, al costat de la Clàudia, que aviat serà una gran Mossenaire d'honor

Just en el moment de trepitjar carrers de Sabadell, la Meritxell Castañé i la Imma Morales

La Mossenaire Nova, entre estranyada i provant aquesta modalitat d'entrenaments. Tornarà?

Clàudia, David Hernández i l'Andreu Suarez pels carrers de Sabadell

I s'apropa el nostre destí d'avuí

Un bonic molí d'aigua ens dóna la benvinguda a la Masia de Can Deu

I la bandera està a punt de sortir del cau, de mans del nostre portador de la bandera d'avui l'Agustín Salvaldor jr.

Agustín Salvaldor jr. recolzat en tot moment per l'Antonio Rubio

Isabel Alcalde i Víctor Martín Gros ben asseguts i l'Eduardo Martin saludant-nos

i ara coneixem a la Mossenaire Nova: Sole Aguilar. Sigues benvinguda!!

I esteu a punt de proclamar oficialment a la Clàudia Hernàndez com a Mossenaire d'Honor

Té tretze anys i esprem tenir-la entre nosaltres molts dissabtes. Enhorabona!! Aplaudida i proclamada per tots; la Clàudia

I ara coneixereu el nostre bandera, en Agustín Salvaldor jr. , amb qui fa sis anys Sis Anys vam començar a entrenar per l'Ègara i ara forma part d'un fantàstic grup anomenat Egaramossenaires

No es veu bé a la foto, en Roberto Ferrero , que en el seu escrit de la setmana passada explicava que s'hi havia animat a conèixer-nos arran d'haver vist el reportatge que va fer en Víctor Martín Gros; Corredor Popular (1) i Corredor Popular (2)

I de nou el moment de la foto familiar, davant la Masia de Can Deu, on explicàvem breument que aquesta abans s'havia anomenat mas Sallent i ara per Masia de Can Deu i que és propietat de la Fundació d'Antiga Caixa Sabadell i que alberga una Museu d'Eines del Camp. Podeu llegir una mica d'Història si cliqueu Masia de Can Deu

En Oriol i en Marc tenen oficis semblants ben lligats amb les imatges que tenen al darrere.

Gemma , Pep , la Vergara , Bet , Sole

Gemma , Pep , la Vergara , Bet , Sole

I els Egaramossenaires posant bé la bandera

Una mà que recull absolutament tota l'aigua només pot ser d'un mossenaire: en Quim Gaya

Els dos flamants mossenaires d'honor, el pare i la filla. Gràcies per fer el projecte d'entrenaments en grup, gran, gran, gran.

I l' Eva Cantero no es descuida mai de cuidar al màxim en Sherlock: refrescant-lo i donant-li aigua.

I arriba el Senyor la Cua. La millor cua del planeta en Miguel Sampietro i molt ben acompanyat en Ildefonso Morenas I a la Clàudia li van entrar pedres a les sabatilles i tocava la paradeta.

I reprendre la marxa

Noies i nois: aquest bon home, en Ildefonso Morenas , el dissabte vinent estarà a les pistes de Can Jofresa corrent dotze hores seguides i si tot va bé superant els 100 qm. i des d'aquí li volem desitjar sort. Recordeu: https://www.facebook.com/12hterrassa/?fref=ts . En algun moment et vindrem a animar.

I un final feliç: amb algunes persones protagonistes del dia inoblidable d'avui

l'Eva amb el seu inseparable amic, en Sherlock

Per recordar amb l'Andreu Suarez

Dues fantàstiques persones, que conformen i fan possible que el grup sigui extraordinari: la Clàudia i en David

Ens deia el seu avi, en Josep Vandellós què un dia que no podia venir i la seva estimada neta era proclamada Mossenaire d'Honor. De debò que ens sap greu que no hi era l'avi i no ens havíem adonat, però si que hi era amb ella, dins d'ella en el seu cap, en els seus gens. Com també el seu pare, en David Hernández i que ens ha ajudat una mica a demanar-li. Estem molt contents de tenir una mossenaire tan jove i amb tant de futur. De debò que no és fàcil córrer deu quilòmetres si no s'està preparada i ho fas com si res. T'agraïm molt que facis costat al nostre projecte: el teu projecte, i et desitgem el millor i per molts anys. Enhorabona!!

Hola a totes i a tots!

Sóc la Clàudia i em fa molta il•lusió ser la mossenaire d'honor aquesta setmana, tot i que, la veritat, no m'ho esperava.

Jo ja fa molts anys que faig esport i bàsicament el que faig és gimnàstica artística, ja que la meva passió sempre ha sigut el ball des de que era ben petita. Ara també em sento molt acollida amb vosaltres perquè estar en un grup com aquest ha fet que m'agradi córrer tant com per aixecar-me un dissabte a les 07:00 de matí per anar als mossenaires, tot i que també compta molt la motivació que em donen el meu pare i el meu avi, als que estimo molt i els dono les gràcies per haver-me fet conèixer aquest grup. Jo només porto tres dissabtes venint a córrer, per m'heu fet sentir molt a gust, és a dir, que em veureu més dissabtes corrent amb vosaltres.

Moltes gràcies per tot mossenaires!

 

http://josepmoliner.com/chiptiempo.gif

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?