El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 29 de setembre del 2016

Mossenaires a la Matagalls

Nosaltres som un grup, que ens agrada dir que som com una família i en passem de tots colors. Ens entristim i ens alegrem, i fa que quan sabem que fruit de la vostra constància i el bon seny, un dia us proposeu de fer una de les proves més mítiques de Catalunya i ho aconseguiu, i a més ho veniu a compartir. De part de la "vostra altra família"; enhorabona i ens sentim orgulloses i orgullosos de vosaltres.

Algú deia que endevinava que avui "tocava anar amunt", pel fet de pujar a Matadepera. De vegades ens marca el fet que els camins poden estar molt xops i preferim fer voreres, carrers d'aquest bonic poble.

Arribem a la Tartana, i els nostres protagonistes s'enfilen com per art de màgia i queden elevats, i pensem que mereixeu aquest aplaudiment que us han donat i la felicitació.

Un mossenaire d'honor, que encara que ens ha costat una mica, ens brinda la seva història, com és en Joan Carles. La passejada de la nostra bandera, a l'esquena d'un gran atleta, com és en José Manuel i un altre moment emotiu: quan hem recordat que al 2008, tal dia com avui d'un setembre, va ser la Teresa Farriol la nostra mossenaire d'honor i que des d'allà on sigui us estarà agraïda, com ho està i ens ha dit el seu marit, en Pau.

Creiem que de nou, un entrenament memorable i tot gràcies a la vostra solidaritat i predisposició a fer-vos costat. En nom de "Mossenaires": moltíssimes gràcies.

Tot i que en Joan Carles feia dies que li anàvem al darrere, avui ens ha fet els honors, i accepta la seva nominació i podrem llegir i entendre que tenim la sort de poder entrenar al seu costat. Quedat nominat En Jordi Torrente , ens ajuda a la nominació d'en Joan Carles. I en José Manuel Portero avui també ens farà l'honor de portar la nostra bandera fins a destí. I ens consta que a José Manuel Portero li fa molta il·lusió. Gràcies! I en breus instants sortirem. Esteu a punt? I el nostre "Mossenaire Jardiner", en Marc Roura sempre ben mudat i avui també. Aprofitem per felicitar-lo pel Castell de 10 de diumenge on també hi era amb "Minyons" http://www.ccma.cat/324/barcelona-viu-el-seu-primer-castell-de-10-de-la-ma-dels-minyons/noticia/2750616/ Anna Cos , Miguel Alonso Giralde i Xavi Miquel

Doncs amb en Antonio Corredera , que engega dels primers, la colla comença"L'entrenament en Grup" Isaac Osuna , Alba, Sandra, Marc Roura , Josep Vandellós i Fran Frutos German, Isabel Vergara , Isabel Alcalde , Isabel Font , Xavi Pons , Nacho Bravo Antonio Corredera Marc Roura Marc , Mossenaire que no recordem, Núria Mayoral , Meritxell Castañé , Sonia i darrera el bandera d'avui: en José Manuel Portero Marc Armengol José Liñán , que ve des de La Llasgosta i seguit per en pinelli31 I passem per la font de les canyes, que segons anàlisi no és apte pel consum. El que sempre hi ha algú omplint garrafes. I en Nacho, aviat girarà cua amb mal d'esquena I el circuit ens reserva emocions El nominat a Mossenaire d'honor, en Joan Carles, passant pel costat de http://www.sanmy.es/ Javier López , amb en Sherlock, i Eva Cantero , amb en Watson En Marc Roura , exercint de Mossenaire, que va amunt i avall i no para. Ildefonso Morenas Avui ha vingut, després de força temps de que no el vèiem per terres Mossenaires, com a heroi de la Matagalls, però fa vuit anys ja va ser mossenaire d'honor I una gran cua. Marc, Xavi i Fran. I reprenem la marxa amb en Josep, Gemma i Alba i el nostre flamant nominat, segueix, com moltes vegades, entrenant al vostre costat. Seguit la Laura Puertas i en Javier Guerrero , àlies pinelli31 Fantàstica colla. De Mossenaire, en Joan Forte En Guillermo Pérez , serà d'aqui una estona un dels nostres homenatjats per la consecució d'una caminanda mítica i lluint la samarreta d'enguany Aviat estarem al bellmig de Matadepera. Antonio Corredera de mossenaire I reposem i reagrupem davant l'església de Sant Joan Baptista

I arriba la nostra fantàstica cua, i tothom que l'ha anat a buscar. Moltes gràcies. Això és "Mossenaires" I un vell amic, en Tito, que baixava pel carrer de Sant Joan. També Mossenaire que fa anys que no ve, però que ens recorda Mira si podem anar a llocs des d'aquí; i a on anirem? De moment a reagrupar-nos amb Miguel Ens sorpren la fortalesa de les nostres mossenaires, Isabel Alcalde , Laura de Benito , No fa ni una setmana que han fet la Matagalls i se les veu del tot recuperades. Enhorabona!! i us admirem La cua no l'oblidem mai. Aquí rau la clau de l'èxit. Ser solidari. Gràcies i "S'ha d'anar a la cua"!!!! Un luxe, el nostre "Bandera", en José Manuel Portero . Nosaltres també et dediquem un "m'agrada" Quan hem destacar a "mossenaires noves", no ha sortit. El nostre petit homenatge ara, i ha anat sempre a buscar la cua. Una bona estrena la de la Mossenaire Nova, la Charo i gràcies per haver anat tant a la cua. Ei, ei, ei.. En Carmelo Luque està en forma i com fa moltes vegades, va cap a la cua I reagrupem una vegada i una altre. Gracies a tothom!! I ara si que la cua bé plena. Moltíssimes gràcies!! Antonio Mayorgas , Ruben i Jordi Torrente Ildefonso Morenas , amunt i avall. I la bandera, de mans de José Manuel Portero , a punt de sortir del cau I ajudada per la "Mossenaire Major", l' Anna Cos Cada setmana llegim els aniversaris a mossenaires d'honor, tal dia com avui  d'anys anteriors i avui feia vuit anys en va ésser la Teresa Farriol . Lamentablement ja no podem gaudir de la seva companyia, però mai t'oblidarem. El nostre aplaudiment per tu.

Ara aplaudim al nostre bandera, en José Manuel Fa just una setmana heroïnes i herois van fer una cosa increïble. Caminar 82,5 qm. en una prova com la http://www.matagallsmontserrat.cat/Mm/

Si en voleu saber és molta informació a https://ca.wikipedia.org/wiki/Travessa_Matagalls-Montserrat de la seva història

Vam llegir unes paraules que va escriure en Jaume Oliveras i Brossa respecte al que pensava de la caminada:

"Anar a Montserrat a peu no és pas res de l'altre món, però anar-hi des del Montseny i en un sol dia ja és un record que no sé si el jovent d'avui seria prou fort per a batre"

Bé el nostre petit homenatge als nostres Mossenaires Matagallers Xavi , Ildefonso , Isabel , Isabel , Laura , Isabel , Ruben, Man, Guillermo La felicitació i aplaudiment de tothom, ben merescuda. Grans Mossenaires!! Xavi , Ildefonso , Isabel , Isabel , Laura , Isabel , Ruben, Man, Guillermo

I ara, un gran moment. La nostra proclamació a Mossenaire d'honor. En Joan Carles Padró a punt de ser-ho

Doncs ja tenim al nostre Mossenaire d'honor. En Joan Carles Padró. Tot un honor i moltes gràcies. Felicitats!! fotografia de família un xic entorpida per la tanca. Gràcies per venir i per llegir-nos. Doncs molts moments importants, els que hem viscut. I en Ruben i la Laura de Benito , dues de les persones homenatjades. Enhorabona!! Ruben, Verdara, i Bet. Amb una recent Matagalls aconseguida; la de 2016. Enhorabona!! I amb en Joan Forte , al costat de la mossenaire nova, la Charo, i el mossenaire nou de la setmana passada Tot i ser el seu primer dia com a Mossenaire, no ha parat d'anar amunt i avall. Gràcies!!! I una vegada proclamat, en Joan Carles continua l'entrenament al costat d'en Jordi i en Marc I una fotogafia de record de dues bones amigues: la Laura i la Gemma I fem una paradeta a una font de Matadepera, amb en Manolo, César Espindola , Alba i Sandra Reagrupades i reagrupats de nou: re engeguem Una nodrida colla, la Mossenaire Paco Barcia Icos i Txell I d'algun mossenaire encara no ens hem après el nom Joan Carles i Jordi, avui quasi inseparables La nostra Mossenaire d'honor de la setmana passada, la Núria Mayoral i Marc Armengol I un magnífic mossenaire, en Pau Sust i que li hem dit l'aplaudiment a la Teresa. Us ho agraeix, de seguida que ho sabut.

I acaba l'entrenament amb molts elements significatius. EL Mossenaire d'honor, la bandera, la Masia, la Bandera, la Mossenaire Major... ah, i jo. Gràcies a tothom En Joan Carles fa força temps que forma part del projecte d'"Entrenamentsen Grup" i avui ens omple de felicitat a "Mossenaires", de conèixer una mica més i ens adonem que estem de sort per tenir-lo prop nostre. T'agraïm les teves paraules i et desitgem que tot et vagi bé i per molts anys, Felicitats!!!

Hola Pep, volies que t'escrigués unes paraules sobre mi per fer-me conèixera la gent, així que allà vaig:

El meu nom és Joan Carles Padró, sóc de Terrassa i la meva vida esportiva fins fa més o menys 10 anys s'havia centrat en el gimnàs, classes dirigides, cinta, spinning i una mica de bicicleta de muntanya.

Arran d'una lumbàlgia que vaig patir (com no!, si no no tens una cosa en tens un altre) vaig decidir caminar una mica per la muntanya i com era d'esperar, després de fer quatre tristes caminades em vaig plantejar fer una Matagalls-Montserrat. Val a dir que vaig acabar (el temps que vaig necessitar no bé al cas 😁) però això em va motivar a provar de fer altres marxes. No cal dir que la lumbàlgia se'n va anar miraculosament (ja no he tornat a fer spinning) i uns mesos després em vaig apuntar als tres monestirs. Allà, al mig de la caminada, pujant la mola, em vaig trobar al Jordi Torrente (un altre mossenaire), en aquell temps company dels Castellers de Terrassa del que no coneixia que també li agrades la muntanya. A partir de llavors vam començar a entrenar junts i a fer sortides mensuals de la copa catalana o del que fos que trobéssim interessant. Al poc temps més companys es van anar apuntant (la majoria han passat pels mossenaires!) formant el grupet heterogeni que tenim ara amb el que anem organitzant sortides durant l'any.

Van ser el Jordi Torrente i el José Antonio Arevalo els que em van dur un dissabte de deu fer tres anys als mossenaires. Vaig al·lucinar! La idea d'anar a buscar la cua quan es fa una aturada és el millor que he vist per animar a la gent que està patint i fer que vulguin tornar, tinguin el nivell que tinguin.

No m'enrotllo més, m'ha fet molta il·lusió ser el mossenaire d'honor d'aquest dissabte, t'ho agraeixo sincerament.

Joan Carles

http://josepmoliner.com/chiptiempo.gif

http://josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?