El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 12 de novembre del 2015

Dinosaure de #Terrassa

Quantes ciutats voldrien tenir entre els seus habitants una ferralla com aquesta, fruit de l'enginy d'un cervell artístic, on d'un capó surten unes galtofes. Del xassís; panxa i llom, potes i cul, i tot ordenat i mirat de lluny; un bitxarraco ben curiós i prou bonic i que ens dóna la benvinguda per la pota est, prop del cementiri on qui fa o no fa tots estirem la pota, tard o d'hora.

Bé, feta la introducció més o menys desafortunada o no, l'entrenament en la línia: converses a dojo, rialles en tot moment, amistat, solidaritat i esport. Què més es pot demanar un dissabte a les vuit? Doncs res, que ha estat un plaer estar al vostre costat i que si tot va bé, hi tornarem, si fa o no fa el dissabte vinent i, què?, encara no t'atreveixes a venir. Vinga t'esperem que t'enfortirem el caragols.

Quan arribes a aquest indret tan conegut per tots, per la banda de baix, et topes amb aquesta mena de gronxador que des de què entrenem des d'aquí hi és. No sé si és lleig i original: com a mínim és curiós i en una època l'envernissaven, ara es va envellint, com nosaltres i pocs hi juguen

Una mica més amunt l'avet i la masia irrompem a la nostra visió i al seu voltant tota una colla que espera

S'abraça i es saluda. Comença la trobada amb tothom amb ganes de gaudir plegats

gent nova apareix i hi fem amistat, com en Manolo, que per molts no el coneixíem i ara si ens trobem pel carrer, sabem l'un de l'altre i pel barri, de fet, fa temps que passàvem de costat sense saludar-nos, perquè no havíem coincidit com ara fem practicant esport

En Garreta ens visita; aviat farà 6 anys que va ésser MOSSENAIRE D'HONOR !!, Un luxe. Al seu costat la Gemma i en Cisco.

I un agraïment especial a en José Liñán "Mossenaire d'honor", que fa poc que ve i que se li nota que és una gran persona. Gràcies! Quedes nominat!

I la Cinta i la Carme, enceten la sortida al capdavant

L'Imma al costat d'una nova mossenaire que s'estrenava

Hassan i César

Juan Miguel, José i Antonio, en un dels moments en els quals ens reagrupem

Molt content de comp tar amb la vostra companyia i amistat. Gràcies

David i la Laura De Benito

Racons de la zona de Torrebonica que no ens cansem d'admirar, com aquests per on passem

La Mari puja en solitari i és retratada pel de l'ombre que es veu a terra

I com no podia ésser d'una altra manera, en Marc va amunt i avall, fent de "mossenaire"

I mentre esperem a ser-hi tots

Arriba en Marc, acompanyant la cua. Em Marc i en Javi són dels més antics i de fa moltíssims anys que enriqueixen aquest projecte.

Amb aquesta cara de ràbia, un home de molt bona fè: en Jordi Garreta: un mite i subcampió de Catalunya de curses de muntanya i guanyador arreu on va i per mèrits propis de títols i podis. No feu cas de la cara: és totalment inofensiu

Els capdavanters del progressiu els teniu al davant Cisco, Wester, Alberto, Jordi i Carmelo. Allà lluny veiem la Gemma, també, mig amagada darrere l'Alberto

De tant en tant veiem al nostre nominat mossenaire d'honor, en José, ara al costat de l'Edu, que també n'ha estat fa un parell d'anys <link&gt;

En Marc Armengol al costat de la Isabel Alcalde, que es posa les mans al cap. Em sembla que fa calor i la pujada era forta.

En Javier fent costat a la nostra cua d'avui: les mossenaires noves, que esperem veure-us moltes vegades

En Ramon, Antonio i Josep, endinsant-se pels carrers de Torressana

I arribem al nostre punt important: el de la visita al Dinosaure Mossenaire; ai, no, perdó!!, El "Dinosaure" d'en Roca Alabern, que dóna la benvinguda a l'entrada de Terrassa

I l'Eva, hidrata convenientment a en Sherlock, al costat de tothom que avui ha vingut.

Aplaudim a les noves: gràcies per venir i benvingudes!!

I fem sortir al nostre nominat "Mossenaire d'honor", en José Liñán. Moltes gràcies!!

Queda proclamat "MOSSENAIRE D'HONOR": José Liñán

I com que en Jordi Garreta ve poc, avui li hem dedicat un aplaudiment, donat que és subcampió de Catalunya de curses de Muntanya. Gràcies Jordi i enhorabona!!

Doncs el Dinosaure ja forma part de la tradició: un parell de vegades l'any l'anem a veure. Està bé, gràcies a… bé, gràcies a la rentada de cara que li va fer el nostre Ajuntament fa poc.

I en Marc diu: "i l'acudit del Carmelo?"

Doncs diu: "hoy va a ser un poco malo"… i que va, que va: com sempre; boníssim. Gràcies Carmelo

Doncs Marc, ja tenim el nostre acudit, el de "les pestanyes"

Laura De Benito, fugint del Dinosaure

Cames ajudeu-me: si fos de veritat!!

Doncs, José Liñán i Jordi Garreta: dos grans campions.

Avui a l'Angel, el veiem patir.

I ens endissem al torrent de la Grípia

Qui fa llangotes, qui, qui, qui !! ahhhh !! en Jordi Torrente. Ai ! si t'atrapo!

L'Eva Cantero, com sempre maquíssima, lluint new look i amb el Sherlock.

Bebent de la font de la Grípia. Hores d'ara, si no teniu cap cuc a la panxa, és que l'aigua era potable.

Content d'ésser al teu costat. Avui ens ha faltat en Javi, que va ésser qui et va animar al projecte. Però el tenim al pensament.

I elles, les mossenaires noves i que s'estrenaven avui, al costat d'en José

Veritàblement el veiem cansat a l'Àngel, i en Juan Miguel al seu costat amb aquesta bona pinta

L'Imma, cuidadora de la meva motxilla, tantes i tantes setmanes. Gràcies!!!

El el 26 de Setembre es va estrenar de la mà d'en Javi en el projecte i ens adonem que li agrada. Avui li demanàvem si ens volia fer els honors i no ha dubtat ni un instant i li agraïm tots plegats que és doni a conèixer i estem contents de tenir-te al nostre costat. Gràcies i per molts anys!!

Hola a todos,

Soy José Liñán, tengo 48 años, soy de la LLagosta y estoy casado con Mari Carmen, tengo 2 hijos Iván y Alba.

Llevo corriendo hace muy poco tiempo tan solo 5 meses ya que mi obesidad no me lo permitía en septiembre de 2014 pesaba 130kg actualmente 70kg.

En esta fecha empecé a hacer dieta acompañado de grandes paseos y bicicleta elíptica, para la primavera de 2015 empecé a trotar y por fin este verano ya podía correr, he hecho algunas cursas de 10 km y mi mejor tiempo está en 00:49:34. Entrenando he hecho varias medias maratones la mejor en 01:50:24 y mi tirada más larga ha sido de 25:25km ahora me encuentro fuerte y estoy pensado en prepararme para la maratón de Barcelona (de momento solo pensando) ¡¡ si esto me lo dicen hace un año no me lo creó !!

Actualmente he empezado a entrenar con el C.E. Fondistes De La Llagosta.

Desde aquí quiero animar a cualquier persona que tenga sobrepeso o cualquier otro problema, decirles que con un poco de fuerza de voluntad y constancia se puede llegar a conseguir sus objetivos y llegar a ser un gran deportista.

Quiero dar mis agradecimientos a Javier Guerrero ( Pinelli 31 ) por los grandes consejos y motivaciones que me ha ido dando desde mis principios cuando solo caminaba y a mi mujer Mari Carmen por apoyarme y comprenderme a la hora de realizar entrenamientos y salidas.

Para mi es una experiencia muy bonita poder venir los sábados que mi trabajo me permite ha hacer los entrenamientos mossenaires en este entorno natural tan bonito con una gente fantástica, muchas gracias a todos por acogerme tan bien y como dijo Antonio Mayorgas en su crónica yo también vendría cada sábado con este grupo aunque tuviera que pagar.

Un saludo a todos,

José Liñán

http://josepmoliner.com/chiptiempo.gif

California Sports

http://josepmoliner.com/fupar_garden2015.gif

vols el teu banner?