El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dimecres, 1 d’agost del 2012

Ens agrada córrer en grup

No és d'estranyar que siguem colla, donat que regne un ambient entre vosaltres que ens fa repetir. Altres èpoques érem menys colla, igual de bons, i ha estat un dia memorable, com molts i les fotografies ens fan recordar i allargar les sensacions d'un nou dia que l'invertim en voler entrenar amb grup, de gent diversa, de molts nivells, diferents sexes i edats, i ens fa encara estar més cofois de que sigui possible gràcies, sobretot, a la vostra predisposició En nom de tots, gràcies per donar-nos aquesta oportunitat.

Feta la introducció, que molts segur compartiu, ens reunim entorn la masia que duu el nom de Torre Mossèn Homs i esperem a que sigui l'hora per buscar circuïts ombrívols i amb aigua, que refresqui l'ambient. Corretejar pel bosc de Can Deu, sempre un luxe que tenim i pujar pel torrent de Gotelles, això si de forma voluntària, ja que hem dit a tothom que es podia tornar directe per dalt, per no baixar al torrent, que a molts ens dona aquesta sensació de Montseny.

Ens ha agradat tenir, una altre nou mossenaire tan jove que ens ha explicat coses molt interessants, i ens fa il·lusió poder tenir, també entre nosaltres, nois amb tant de futur, com la majoria de tots vosaltres, està clar.

Veiem aparèixer de taronja, l'Antonio Blanco, que després d'ésser operat del peu al febrer, intentava aguantar l'entrenament al costat de tots nosaltres, i és que feia molt de temps que no ho podia fer. Esperant-nos al costat d'en Juan, Pedro i Antonio Avui hem vist un Martin Molina, pletòric, anant amunt i avall i exercint de mossenaire. Es nota que està molt en forma També feia dies que no vèiem a l'Alberto, de blanc, seguir pels dos Carles I en Raúl, en primer terme, que s'està preparant per reptes impressionants, com és una marató de muntanya a la tardor. I arranquem la marxa, amb en Juan, al capdavant Ens agrada fer sortir força sovint il·luminant a la vostra presència, l'imponent muntanya de Sant Llorenç del Munt

Avui teníem, de blanc i després de molts dies en Jordi Garreta que ens ha fet conèixer al seu fill, de groc, en Bernat, que hores d'ara no sabia que li demanaríem ser el nostre "Mossenaire d'honor" Raúl, tecnològicament connectat En Joan Molina, que també prepara la Matagalls. Grans reptes dels mossenaires I avui, un luxe tenir a l'Albert Pérez, que porta el portal corremonts.cat i que amb la seva muller ens han fer els honors. I la Irene, que si mireu als mossenaires d'honor també ens va explicar coses molt interessants per a tots, com gran atleta que és. David i Toni, que casualment anaven amb la mateixa samarreta. Em Miguel, marit de la Marga, que ens explicava que seva muller va millorant després de l'accident de circulació. Ben acompanyat pel gran atleta, Joan Forte, que lluu la samarreta de bombers d'enguany I dues bones amigues, que s'havien telefonat per quedar avui: l'Eva i la Gemma. La Gemma, com l'Eva, podeu llegir ho esplèndida muntanyera que és. I l'Antonio, ja és un fixe i fa més gran el projecte de tots. Juaquín Izquierdo al costat de Carles López; fa un munt d'anys que comparteixen esport, més de vint. Idelfonso, passats ja quinze dies de la seva proesa als Monegros, i seguit per l'Andreu. Els dos atletes d'elit: en Javi López i en Diego Garcia. Segur que tenen moltes coses que explicar-se Toni del Moral, Antonio i Irene Toni i David Vicenç Cabanes, Marc Roura i, ara no em ve el nom. Raúl i Joan companys de feina, i ara d'esport: Juan i Pedro Carlos i Juan Estudillo auto-foto d'en Rafa Atienza En Toni del Moral fa tots els canvis, i acaba primer. Juan també la fet, segon I en Rafa també s'ha provat I en Raúl, Joan i Juan, també han accelerat I ara hi serem tots Si en Bernat té els mateixos gens que el seu pare, tenim un atleta impressionant davant nostre. Em Jordi a la copa catalana de curses de muntanya, festeja les primeres posicions de la categoria a tot Catalunya i al circuït de curses de Terrassa, aquesta temporada va quedar primer de la categoria. Amb això ja veieu amb quins excel·lents atletes tenim el luxe d'entrenar I al proposat canvi en pujada, ha estat l'Albert Pérez, de corremonts.cat. el primer En Juaquin seguit de tota la colla Javi, Diego, Joan i Alberto L'Eva, Gemma, Antonio i Toni I la nostra parella de luxe, l'Eva i en Javi, corrent plegats i feliços. Quina gran parella !! I ara ve aquell moment que molts coneixeu: la fotografia de família moments d'aplaudiments pels nous mossenaires, en Bernat I donant la benbinguda al retorn del nostre Antonio Blanco ostres ! 

 


La foto de Família detall de qualitat, quan els mossenaires que han protagonitzat el progressiu, ara van a la cerca dels companys l'Antonio Antonio, Eva, Gemma i Diego Aquí hem proposat baixar al torrent de Gotelles o bé tornar per dalt.

Juan Estudillo I aquí hem vist a dos senderistes esmorzar, una mica sorpresos pel bullit de gent i en Jordi Garreta ens retrata en aquest moment. Refrescada de gola. Ara fresquíssima per remullar-se Moments en que es proclamarà el nou "MOSSENAIRE D'HONOR" i ens el presenta el seu pare.

---Agraïm que hagis vingut Bernat, i de la mà del teu pare i per tu mateix seguirem la teva evolució que estem segurs que serà exemplar i veiem que tens qualitats. Els millors desitjos de part de tots nosaltres.

Ens explica en Bernat;

Sóc el Bernat Garreta i vaig néixer el 1998, i aquest 14 d’agost faré 14 anys. Vaig començar a entrenar a la UAT (Unió Atlètica Terrassa) quan tenia 7 anys, el 2005, després de provar el futbol. Al cap de poc vaig enganxar a córrer al meu pare i als meus germans.

Des del principi em vaig decantar per les proves de fons i mig-fons. Al cap de poc d’haver començat, vaig quedar 6è en el Cros de Terrassa, vaig guanyar varies curses populars en la meva categoria, incloent la Milla de Terrassa, i vaig guanyar la cursa de la Festa Major en la meva categoria.

Des que vaig començar a entrenar, entrenava 2 dies per setmana, i a partir dels 10 anys 3 cops, i competia el cap de setmana. Com a millors marques, tinc 3:06 en 1.000 m. i 5:31 en 1.500 m. obstacles. Normalment entreno i competeixo en pista, però també m’agrada sortir a córrer amb altra gent.

SOC DISSENYADOR I TREBALLO COM AUTÒNOM, ESPERO LA TEVA COMANDA ;)