El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 22 de juny del 2009

A la recerca del camí perdut




Si una història és maca; per què no repetir-la ?

Doncs això és el que fem setmana a setmana. Els temps amenaçava pluja, però no ens hem mullat gaire, només una mica.

Es tractava de cercar la ruta que fa uns mesos ens va fer perdre, després d'una important tala d'arbres i de nou hem fet una mica de volta, per que el terreny ha canviat. Ha estat bé per això anar per camins amples. Potser massa amples, que vol dir que queden menys arbres.

El que sap més greu és que d'aquí uns anys per tots els llocs per on hem passat, quedaran influïts pel quart cinturó que tard o d'hora, mes d'hora que tard, ens malmetrà les zones per on aquest dissabte vam tornar a gaudir.

Arribats als encreuaments, ens fèiem un grup ben homogeni i ja arribats a l'aparcament del bosc de Can Deu, fem una aturada per retratar-nos tots plegats.

A San Julià bevem de les fonts d'aigua controlada i retorn al punt d'arribada, on nou quilòmetres i quatre-cents metres després tornàvem a estar, per estirar una estona i acomiadar-nos tothom amb la sensació d'haver fet bona feina.



Marta, Marc i Pili, que feia dies que no venien i que trobàvem a faltar


Passant per unes zones on les tales son evidents i el paisatge ens ha canviat. Ens preparen pel quart cinturó. En Ferran en primer terme i darrera l'Anna i en Jordi


Un grup que fa goig



Després de la baixada i per un corriol més estret apareixen els mossenaries. L'amic de'n Carles i en segon terme en Josep, que avui venia després de moltes setmanes. per què no s'ho pot combinar

En Jordi, que estava apuntat a la Montserrat-Reus per avui i que no ha pogut anar per què tenia d'anar amb el seus fills a unes festes.


el mossenaire nou, en José Carlos i en Maten.





José Carlos i Maten, preparant-se per la marató. Després allargarien l'entrenament per fer més volum.


David fent bons estiraments i enxampat d'improvís


La nostra representació mossenaire femenina d'avui. Tensi, Pili i Marta



José Carlos i l'Anna Cos, grandiosos mossenaires i que animen activament la nostra trobada setmanal.



Matrimoni esportiu, la Tensi i en Ferran


En Miquel, li encanta venir i afirma que venir a entrenar els dissabtes no li fa perdre força per les competicions que a gran nivell sempre prepara i que sol fer en diumenge. Fa tres setmanes va fer la Pujada a Coll de Pal, cursa d'asfalt duríssima, en 1h49, en la posició vint-i-nou. El seus equips son el C.N. Sabadell i corredors.cat


En Paco Barcia, que ve gràcies al contacte amb en Miquel, també a Coll de Pal va fer el tretzè de la categoria amb 2h18. El seu equip és corredors.cat i competeix a un gran nivell







José Expósito ha esdevingut un mossenaire que a tothom els hi explica la nostra condició d'entrenaments plegats i ho fa des de la seva botiga de la Rambleta, California Esports, on se'l pot trobar junt amb el seu germà i que sempre aposta per ajudar en tot allò que envolta el mon del córrer. A banda de estar al capdavant d'una de les millors curses Terrassenques, http://www.cppoblenouzonaesportiva.com col·labora molt directament en tot tipus de curses, com a les festes majors de Sabadell i Terrassa.
Aquest cap de setmana també fa la seva important aportació a la Cursa de Barberà, http://cursadebarbera.blogspot.com.

Tot i que el que destacaria és el seu esperit de sacrifici i que entrena regularment, sortint des la seva botiga i anant fins al camp, on fan sèries i rodatges amplis per poder participar amb bon nivell allà on participen, com a campionats de veterans. També preparen la marató. Porten un equip d'atletisme, amb gent de molt nom i molt coneguda, entre ells egarencs com en Fernando Chamorro i la Carme Ballesteros.

1 comentari:

  1. €i! Pep i tota la collada salutacions des de "l'estudi actiu" on reviso les vostres trobades, mentres en gaudi amb passa el temps, bones i felices gambades!

    ResponElimina

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener