El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dissabte, 19 de juliol del 2008

19 juliol, Entrenament en GRUP



De nou faig la crònica, que tot i que segur que molts la sabeu fer molt millor i us la guardeu, almenys teniu una mica la meva, que no cal que us digui que gràcies a vosaltres el dissabte és especial.
Primer dir que penso que avui tancava temporada mossenaire fins l'agost, però que tots els dissabtes no deixa de funcionar la trobada d'amics. Mirant una mica la fotografia, veig darrera de cadascú de vosaltres tot de boniques històries, com és en Javi que ha vingut a fer un grapat de quilòmetres i que ha vingut amb tots nosaltres, en Vicenç que no se'l veu patir gens als entrenaments, la Maribel que no parava d'anar amunt i avall al estil mossenaire, com en Jordi, que la muntanya no se li resisteix. En Vicente i la Montse, que ja venien des de casa i que van molt bé, en Pascual que és tot un crack de tots els temps, la bonica visita del nostre Mirabet, rei de Sant Llorenç i l'Obac, en Josep que des de que el conec que fa els entrenaments amb totes les garanties, l'Albert que després i per completar se n'anava a la Mola, en Josep que fa una bona colla de setmanes que ja va fantàstic i sortia de lesió, en Lluis que sap un munt i gaudeix i se li nota, la Dolors, mai cap símptoma de cansament i a totes, en Marc, que ve cada quinze dies i de vegades només corre quan ve a Mossèn Homs, en Marià; l'home tranquil però que garanteix gaudir de la seva companyia, l'Emilio que roda a la perfecció i a gran nivell com el seu germà, en José que els dels millors veterans que conec, en Carles, gran senderista i millor corredor, té un ritme que treu el sanglot. He fet algun canvi amb ell cap al final, la Marta, que ha vingut des de Castellterçol i ja era mossenaire i gran ultrafondista, David que repeteix i que corre amb moltes garanties, en José Carlos, que aquesta setmana m'ha portat a la muntanya a fer un entrenament cinc estrelles, Rafel que ja encadena els dissabtes i també l'he vist competir i córrer fantàstic, l'Antonio que s'ha fet un cop de cap impresionant a un arbre i duia la closca ensangonada, la Montse, una mossenaire molt competitiva; la veus a les curses amb molta empenta, en Jaume que s'ho passa pipa en tots els entrenaments, en Carles que aviat farà un any que pràcticament ve sempre i en Pedro, que torna a estar a un gran nivell.

El que dic, la meva repassada a la fotografia ha sortit així i disculpeu que segur que és molt millorable.




El mossenaire de la setmana, en Emilio que junt el seu germa José i el seu cosí sembla que amb aquest estil especial d'entrenament d'esperar-nos tots, es sent força bé i fa una bona colla de setmanes que ens regala de la seva companyia. Ja era un habitual d'entrenar per aquest indrets i junt amb el seu germà regenten la coneguda botiga de California Sports.



Enfilem les primeres passes tots plegats de cara l'àrea de lleure, triant camins amples per permetre aquesta conversa que tota l'estona ens acompanya

En Marc, que ve cada quinze dies i tan sols corre un dia a la setmana i sempre està en forma.

La Marta que venia espressament de Castellterçol, en Josep i la Montse

En Pascual, que fa les delicies mossenaires d'anar amunt i avall reagrupant-nos en tot moment

l'Antonio que malauradament es donaria un bon cop al cap una mica després

En Rafel, se'l veu content amb les trobades mossenaires

En Jordi, disposat en esperar a la resta de mossenaires que ens anem reagrupant

En Marià, que cada dia fa proves més dures

Aprofitant l'espera per petar la xerrada

Parella de cosins, els Serna



Ens agrada entrenar plegats i no demanem res a canvi.... potser una mica de conversa. Vens, va vinga !!

http://www.mossenhoms.be

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener